Ofte stillede spørgsmål

Jeg er fuldstændig skaldet, skal jeg købe Caboki?

Desværre ikke. Vi anbefaler ikke Caboki til de, som er helt skaldede. Desuden virker Caboki måske ikke så godt for folk med fremskredent hårtab – Norwood skala 7 eller Ludwig skala Advanced (dybest set meget skaldet). Hvis du er i tvivl om hvor du er på skalaen, så få en gratis prøve og test det.

Hvad med store ar på hovedbunden?

Hvis dit ar er mere end 5 cm i diameter og det skinner igennem (der er ingen hår overhovedet), så anbefaler vi desværre ikke dette produkt.

Hvem er den typiske kandidat til Caboki?

Tidligt i år sendte vi 60.000 undersøgelser ud til de af vores kunder, der havde meldt sig frivilligt til at deltage. Undersøgelsen spurgte dem, om de var tilfredse med Cabokis virkning og indsamlede oplysninger om deres alder, køn og hårtabsniveau baseret på Ludwig- eller Norwood-skalaen. Her er resultaterne:Mænd (breakdown by Norwood Scale)
nordwood-scale
Kvinder (breakdown by Ludwig Scale)
ludwig-scale
Som du kan se, skal du ikke prøve dette produkt, hvis du er helt skaldet eller har en stor skaldet plet med lidt hår tilbage.
Men hvis det udtyndede område på din hovedbund stadig har en rimelig mængde hår, vil Caboki gøre underværker for dig.
Hvis du ikke er sikker på, hvad dit hårtabsniveau er (hvor på skalaen du er), anbefaler vi, at du prøver en gratis vareprøve før du foretager et køb.

Kan andre se, at jeg bruger Caboki?

Hvis dit hårtabsniveau ikke er nået 7 på Norwood-skalaen eller Advanced på Ludwig-skalaen (se nedenfor), vil Caboki øjeblikkeligt fjerne den skaldede plet og udseendet af tyndere hår. Dit hår vil se helt naturligt ud. Ingen vil opdage det, selv ikke tæt på, udendørs eller i skarpt lys.

Caboki er ikke et typisk hårtabsprodukt (der ligner maling eller skosværte), som man normalt ser på markedet og blev opfundet i 80’erne i sidste århundrede. Caboki er et nyt banebrydende produkt, der hurtigt er blevet optaget af fagfolk indenfor teater- og filmindustrien.

Fagfolk elsker Caboki, fordi det er HD-filmkamera-sikkert: filmkameraer med high definition kan opfange porer eller små rynker på en skuespiller/skuespillerindes ansigt, men det kan ikke se forskel på naturligt hår og hår forbedret med Caboki.

Kan jeg påføre Caboki selv?

Ja, du kan selv påføre Caboki på hovedbunden ved at stå foran et spejl.

Knap: Bestil nu

Kan Caboki bruges til enhver hårtype eller frisure?

Caboki virker på alle hårtyper, der spænder fra normalt grovere hår til vellus hår (fint, ikke-pigmenteret hår, ofte kaldet ”fersken fuzz”) og alt derimellem. Anvendelsen af Caboki kan tilpasses enhver frisure, herunder barberet, kort, langt, krøllet, kinky, bølget, flettet, kruset, lige, farvet, lyse striber eller matteret hår.

Hvor lang tid tager det at påføre Caboki?

Det kan variere fra få sekunder til få minutter afhængig af det tynde områdes størrelse og dine evner til at påføre. Du vil blive bedre til at påføre Caboki efter et par gange.

Hvad er minimums-hårlængden for at det virker?

For de bedste resultater anbefaler vi 1-2 cm eller længere. Caboki vil IKKE virke på et barberet hoved, så brug det efter dit hår er vokset ud.

Vil Caboki falde af?

Ikke hvis du følger instruktionerne (kommer med produktet) og anvende korrekt. Caboki binder til dit hår 200% mere sikkert end noget andet fiber-baseret hårfortykkende produkt på markedet. Det modstår bedre vind, sved og regn.

Smitter Caboki af?

Absolut ikke. Cabokis fibre er 100% farvefaste. Det vil aldrig lave pletter på tøj, sengetøj eller din hovedbund. Hvis fibrene ved et uheld falder på en hvilken som helst overflade, skal du blot støve dem af.

Kan jeg rede hår efter at have anvendt Caboki?

Ja. For det bedste resultat bør du tørre og style dit hår før du anvender Caboki. Men du kan stadig rede dit hår bagefter, bare brug en bredtandet kam. Det er mere for at forme end finkæmning. Du kan også bruge hænderne eller fingrene til at få frisuren på plads.

Hvor lang tid holder en påføring?

Hver påføring kan vare i dage indtil du beslutter dig for at fjerne det ved brug af shampoo.

Skal jeg bruge en speciel shampoo for at fjerne Caboki?

Nej. Du kan bruge almindelig shampoo.

Hvor lang tid holder en flaske Caboki?

Det er afhængig af størrelsen på det fortyndede område. 25 grams flasken varer ca. 50-75 dage, 19 gram 25 dage. I gennemsnit koster hver påføring omkring 2-3 kr. (men det afhænger igen af størrelsen på det skaldede område).

Hvordan bruger jeg Caboki og Minoxidil på samme tid?

Påfør Minoxidil (eller en anden aktuel behandling) først, vent på at din hovedbund tørrer helt og anvend derefter Caboki.

Hvad med Propecia? Kan jeg fortsætte med at tage det imens jeg bruger Caboki?

Absolut. Caboki påvirker på ingen måde Propecia.

Kan jeg bruge hårspray, hårgele eller hårolie?

Hårspray – brug EFTER Caboki
Hårgele – vent på at hårgeleen tørrer FØR du bruger Caboki
Hårolie – det afhænger af hvilken type hårolie. Du kan eksperimentere. Hvis du gør det, så brug hårolie FØR du bruger Caboki.

Ændrer Caboki den normale hårvækst?

Nej. Caboki er ikke et lægemiddel eller medicin, det består af naturlige fibre udvundet af planter. Det hverken fremmer eller forhindrer normal hårvækst.

Virker det for kvinder?

Caboki er ligeså effektiv for kvinder som for mænd. Faktisk er omkring 30% af vores kunder kvinder. Tjek demo-videoen for kvinder.

Virker Caboki for afro-amerikanere?

Absolut. Caboki virker ligeså godt på afro-amerikansk hår. Se demo-videoen om en gentleman med afrikansk afstamning. Der er også anmeldelser indsendt af afro-amerikanske brugere, så tjek sektionen for produkt-anmeldelser.

Virker Caboki på ansigtshår som skæg og overskæg?

Nej. Caboki er kun til hovedbunden og anbefales ikke til hår andre steder på kroppen. Vi arbejder på et produkt til ansigtshår. Den første produktudgivelse er sat til tidligt 2013.

Hvor mange farver er der?

Caboki tilbyder syv farver. En af dem vil matche din hårfarve.

Hvordan skal jeg vælge farven til mit hår?

1. Kig i spejlet. Se på hårrøddernes farve i det fortyndede område. Det er den farve du skal bestille.
2. Hvis du har lyse spidser med mørkere rødder, så match til røddernes farve.
3. Er du i tvivl, så vælg en mørkere nuance. For eksempel: har du problemer med at beslutte mellem medium og lys brun, så vælg medium brun.

Hvad hvis farven, jeg har valgt, ikke passer til mit hår?

Du kan
1. returnere varen og bytte til en anden farve, eller
2. få pengene tilbage. Vi tilbyder 30 dages fuld returret uden spørgsmål.

Kan jeg blande to farver og hvordan?

Ja. Gør følgende:
Trin 1: Påfør et tyndt lag af den mørkere Caboki-nuance og klap blidt dit hår for at sprede produktet
Trin 2: Påfør den lysere Caboki-nuance og klap igen blidt håret for at sprede produktet
Trin 3: Gentag trin 1 og 2, hvis det er nødvendigt for at få den ønskede dækning

Kan jeg bruge et krølle- eller glattejern med dette produkt?

Ja, men du bør bruge styling-jernet før du anvender Caboki.

Bliver Caboki pakket og leveret diskret?

Caboki-flasken er fuldstændig diskret. Flasken i sig selv har ingen indikationer på, hvad dette produkt er til. Produktinformationer er kun trykt på pakken, som du kan vælge at smide væk. Caboki leveres i ikke-mærkede æsker eller kuverter, så ingen kan kende indholdet af pakken.

Hvor lang tid tager det at modtage min ordre?

Alt efter ordrevolume kan vi levere indenfor 7-14 dage.

Leverer I til postboks-adresser?

Ja. Til postboks-adresser bruger vi postvæsenet.

* Resultatet af produktet kan variere fra person til person, da patienter kan reagere forskelligt på behandlingen.