Hvorfor er CABOKI overlegent?

Opdag videnskaben bag det bedste produkt mod hårtab på markedet

 Se Caboki i aktion i vores video og det vil synes som magi for dig. Men Cabokis virkning og overlegenhed er baseret på et solidt videnskabeligt grundlag.

Overvej de tre største/vigtigste problemer, du støder på, når du bruger almindelige hårtabsprodukter, som er tilgængelige på markedet. Vi viser dig, hvordan Caboki kan forvandle disse problemer til fordele for dig.

Problem 1: Skrøbelig dækning

Hvis du har anvendt et almindeligt hårfortykkende produkt på markedet, kender du dette problem: du går ud i vinden og regnen rammer dig – eller du lægger hovedet på sofaen eller en pude. Hvad sker der? Den irriterende skinnende skaldede plet dukker op igen.

Det er grunden til at mange produkter falder igennem. De kan simpelthen ikke holde, hvad de lover.

For at ”løse” problemet oplyser de ofte i brugsanvisningen, at man skal købe en specialfremstillet spray (en lim), for at ”fiksere” produktet. Men spray-limen kan ikke løse problemet – det er i bedste fald et Mickey Mouse-plaster. Og hvad værre er, at den spraybare lim kan gøre dit hår stift, klæbrigt og helt unaturligt.

Årsagen til dette problem er ganske enkel: den naturlige bindingskraft mellem produktet og dit hår er meget svag.

* Resultatet af produktet kan variere fra person til person, da patienter kan reagere forskelligt på behandlingen.

Prøv Caboki i dag – klik her for at bestille »

Hvordan Caboki løser problemet ved dets rod:

Vidste du at almindelige hårfortykkende produkter fremstilles af uld (fåreuld, der markedsføres som ”kreatin”)? Ved første blik virker uld som det logiske valg. Uld er jo en form for hår.

Og det er tilgængeligt overalt.

Men her er problemet: i én henseende ligner uld menneskehår FOR meget.

Har du nogensinde trukket en uldtrøje over hovedet om vinteren og oplevet, at dit hår stod lige op i luften og var uregerligt ligesom Einsteins frisure? Så kender du loven om tiltrækning og frastødning: lignende ladninger frastøder hinanden og modsatte ladninger tiltrækkes.

Både uld og menneskehår er positivt ladede, hvorved de frastøder hinanden, og det er årsagen til problemet.

Men almindelige hårfortykkende produkter har besluttet sig for at ignorere denne essentielle grundforskning på grund af bekvemmelighed og pris. Derfor bruger de uld, som menneskehår – der blot adlyder fysikkens love – forsøger at afvise og produktet falder derfor let af. Derfor er du nødt til at bruge deres specialfremstillede spray i forsøget på at løse problemet.

Vi synes det er meget klogere at medtænke videnskaben i vores arbejde.

Vi bruger fysikkens love til din fordel gennem et råstof kaldet marokkansk Gossypium herbaceum. Fibrene, udvundet af denne plante, er næsten identiske med dit hår og har en negativ ladning, hvorfor det gennem fysikkens love vil binde sig til dit hår (som er positivt ladet).

Resultatet er en 200% stærkere binding end med uld. Ingen smudsig spray-lim er nødvendig.

* Resultatet af produktet kan variere fra person til person, da patienter kan reagere forskelligt på behandlingen.

 

* Resultatet af produktet kan variere fra person til person, da patienter kan reagere forskelligt på behandlingen.

Problem 2: Et mat og livløst look

Der er to grundlæggende tilgange til at fjerne skaldede pletter eller udseendet af hårtab:

  1. Fortykkelse af dit eksisterende hår, for at øge hårvolumen, så hovedbunden ikke er synlig
  2. At farve den eksponerede hovedbund, så den passer til din hårfarve. Denne teknik skjuler hovedbunden i det fortyndede område, men øger ikke hårvolumen.

Erfarne teater- og Hollywood-makeupartister kan fortælle dig, at den første metode med at fortykke det eksisterende hår giver det mest naturlige udseende. Den anden metode skjuler selvfølgelig hovedbunden, men skaber et kedeligt og unaturligt look.

Og den svage forbindelse mellem uld og menneskehår, som vi lige har beskrevet ovenfor? Den bevirker et andet problem.

Da uldfibrene har en tendens til at blive elektrisk frastødt af menneskehår, vil de fleste produkter falde af hovedbunden efter anvendelse i stedet for at binde sig til det eksisterende hår. Så hvis du anvender almindelige hårfortykkende produkter, så får du – i stedet for tykkere hår – et produkt, der mestendels farver din hovedbund (som den anden fremgangsmåde, beskrevet ovenfor).

Tænker du at en spraymaling i sidste ende kan give din hovedbund et skinnende og naturligt udseende? Naturligvis ikke. Dit hår vil virke kedeligt og livløst.

Men da Caboki binder sig sikkert til dit hår, fordi vi arbejder med videnskaben i stedet for imod den, vil Caboki gøre dit hår tykkere og øge dets volumen. Det giver dig en fyldigere og mere naturligt udseende hårpragt – ikke en bemalet hovedbund.

* Resultatet af produktet kan variere fra person til person, da patienter kan reagere forskelligt på behandlingen.

Problem 3: Ubehag

Almindelige produkter mod hårtab på markedet er fulde af syntetiske kemikalier: farvestoffer, kunstige konserveringsmidler og fyldstoffer. Og som vi har bemærket anvender de dyreskind såsom uld, som kilden til deres fibre.

Alle disse kemikalier, som er udviklet i laboratorier, kan måske produceres billigt. Men som beskrevet ovenfor, fungerer de ikke godt. Og hvad værre er, så kan de give dig mere ubehag end blot skuffelsen, du føler, når du ser dig i spejlet.

Mange forbrugere af disse produkter har rapporteret om problemer med kløe og hududslæt.

Modsat disse anvender Caboki kun naturlige ingredienser: vegetabilske fibre og naturlige, mineralske farvestoffer. Og vores formel er registreret af FDA (nr. F1091011)

Prøv Caboki i dag – klik her for at bestille »

Et dybere kig ind i videnskaben bag Cabokis banebrydende formel

Som du ved bliver materialer gennem den elektrostatiske kraft gensidigt tiltrukket eller frastødt af hinanden: modsatte ladninger tiltrækkes og ens ladninger frastødes.

For at måle styrken af tiltrækning mellem de forskellige materialer, klassificerer forskeren det pågældende materiale ud fra graden af den positive eller negative ladning. Denne klassificering er betegnet som den Triboelektriske (gnidningselektriske?) række (Triboelektrische Reihe), som du kan se til højre (i den engelske boks!).

Jo større afstanden er mellem de relative positioner, des større er bindingsstyrken mellem to vilkårlige materialer.

Som du kan se er menneskehår og uld tæt på hinanden i den positive ende af skalaen. De begge er positivt ladede frastøder de hinanden i stedet for at tiltrækkes. Derfor forbindes håropbyggelsesprodukter baseret på uld ikke godt med dit hår.

Og dette er grunden til, hvorfor fibrene, der anvendes i Caboki, består af marokkansk Gossypium herbaceum; en plante, der kun vokser i de tørre regioner af Marokko.

Kig igen på den Triboelektriske række og bemærk afstanden mellem de marokkanske Gossypium herbaceum-fibre og menneskehår på skalaen. Bemærk også, at Gossypium herbaceum er negativt ladet og at menneskehår er positivt ladet.

Det forklarer, hvorfor den elektrostatiske bindingskraft mellem Caboki-fibre og menneskehår er 200% stærkere end mellem uldbaserede fibre og menneskehår.

På grund af Cabokis fordel i den elektrostatiske binding, vil Caboki binde sig bedre til dit hår og falde mindre ud. Og fordi, disse naturligt stærke fiber-bindinger i Caboki binder sig i et større antal ved hårgrænsen, gøres dit hår tykkere, så det bliver fyldigere, mere naturligt og skinnende.

(* Resultatet af produktet kan variere fra person til person, da patienter kan reagere forskelligt på behandlingen.)

Den følgende tabel indeholder en oversigt over alle fordele, som Caboki besidder til forskel fra almindelige produkter:

Caboki Andre hårprodukter
Naturligt Look ico-yes Perfekt naturligt look ico-no Mindre naturligt udseende (farvning af hovedbund)
Binding med håret ico-yes Ja. Stærk binding mellem fibre og hår. Ingen spray er nødvendig ico-no Nej. Svag binding mellem fibre og hår. Spray-lim er nødvendig
Fri for animalske tilsætningsstoffer ico-yes Ingen animalske indholdsstoffer ico-no Hovedbestanddel af animalske stoffer (dyreskind).
Fri for kemikalsk blegning og farve  ico-yesJa. Farve af naturlige mineralske farvestoffer. ico-no Dyreskind bearbejdes med kemisk blegemiddel og syntetiske farvestoffer.
Allergivenlig ico-yes Ja. Naturligt baseret på plantemateriale ico-no DNej. Dyreskind kan forårsage kløe og andre bivirkninger.
Komfortabelt ico-yes Ja. De naturligt fibre fæstner till håret og klæber ikke til hovedbunden. ico-no Nej. Animalske fibre klæber til hovedbunden ikke på håret
Holdbarhed ico-yes Modstår bedre vind, regn og sved på grund af den stærke binding mellem fibrerne og det naturlige hår. ico-no Ringe holdbarhed på grund af den svage bindingskraft mellem fibre og hår.
Naturlígt Produkt ico-yes 100% naturligt. Fibre stammer fra planter og pigmentering er mineralske farvestoffer ico-no Nej. Syntetiske farve- og konserveringsstoffer.

PRØV CABOKI I DAG